Theater De Tamboer accepteert als eerste in Drenthe de Podiumpas: Onbeperkt naar het theater

De Podiumpas.

De Podiumpas. Foto Theater De Tamboer

Theater De Tamboer accepteert vanaf mei, als eerste Drents theater, de Podiumpas voor voorstellingen in het nieuwe theaterseizoen. Houders van de pas kunnen onbeperkt het theater bezoeken.

„De Podiumpas geeft bezoekers de mogelijkheid om veel voorstellingen te bezoeken voor een vast bedrag per maand,” vertelt directeur Pieter-Bas Rebers. „We denken dat de pas mensen aanmoedigt om vaker een voorstelling te bezoeken die ze misschien nog niet kennen. Zo hopen we dat ons publiek zich vaker laat verrassen door onze programmering.”

Groot voordeel

Ruim 40 theaters en podia in Nederland zijn inmiddels aangesloten. „We zijn heel blij dat we ons publiek nu de mogelijkheid bieden om voorstellingen die nog niet zijn uitverkocht te bezoeken met een Podiumpas,” stelt Rebers. „Een groot voordeel als bezoeker is dat de pas niet gebonden is één locatie. Zo ben je als bezoeker enorm flexibel en krijg je de mogelijkheid om heel veel cultuur te proeven. En dat juichen wij natuurlijk van harte toe.”

Met de Podiumpas kunnen bezoekers online reserveren via www.detamboer.nl Er zitten enkele uitzonderingen op de pas. Vanaf 30 dagen voor de speeldatum is reserveren mogelijk.