Rob Kamphues, Rob van Gameren en Tom Coronel in het Grote Grand-Prix-Circus 2

Het Grote Grand-Prix-circus 2. Foto: Eigen foto

Spreekstalmeester Rob Kamphues presenteert donderdag samen met Rob van Gameren en Tom Coronel om 20.00 uur in theater De Tamboer een theatershow rondom de Formule-1. In het Grote Grand-Prix-circus 2 nemen de mannen het publiek mee achter de schermen van de razend populaire autosport.

De Tamboer belooft een avond vol vuurwerk, met een publieksquiz, professionele race-simulatoren en natuurlijk gaat het over Max. Waarom is Max zo goed, is Max de beste van allemaal en is hij als coureur beter dan pakweg Kamphues en Coronel samen?

Kamphues, presentator van alle tv-uitzendingen rondom de Formule 1, maar ook verteller, cabaretier en parttime autocoureur, neemt het publiek mee in gloednieuwe verhalen achter de schermen van de autosport. In zijn slipstream Rob van Gameren, zijn sidekick op tv en wandelende Formule-1-encyclopedie, waarvan iedereen zich afvraagt of hij écht alle uitslagen uit zijn hoofd kent en of hij echt nog bij zijn moeder woont. Als klap op de vuurpijl geeft Tom Coronel acte de presence, jonglerend op een circusbal. Hij vertelt waarom hij zelf de Formule 1 nét niet haalde en neemt per videochat ook een paar van zijn internationale racevrienden mee, zoals Formule-1-coureurs Rubens Barichello en Pedro de la Rosa.

Masked Simmer

De mannen beloven een verrassende avond. Iemand uit de zaal mag het opnemen op een racesimulator tegen de Masked Simmer, de geheimzinnige coureur die nog nooit is verslagen en met wie een live-verbinding wordt gelegd vanuit een geheime locatie. Kortom, anderhalf uur lang vermaken de drie mannen de echte Formule-1-liefhebber met verhalen en anekdotes.

Kaarten voor het Grote Grand-Prix-circus 2 zijn verkrijgbaar via detamboer.nl

Nieuws

menu