Popkoor 2000 uit Ruinen zingt 'het hoogste lied'

Popkoor 2000 repeteert in de grote zaal van 't Neie Punt, dat botst steeds meer met de (vaak palliatieve) zorg die een verdieping hoger wordt gegeven..

Popkoor 2000 repeteert in de grote zaal van 't Neie Punt, dat botst steeds meer met de (vaak palliatieve) zorg die een verdieping hoger wordt gegeven.. Foto: Popkoor 2000

Met nieuwe dirigent Jan Smale is Popkoor 2000, na lange tijd, weer aan het zingen. Oude en nieuwe geluiden klinken bij komende kerst- en nieuwjaarevenementen.

Tijdens de kerstwandeling bij het bezoekerscentrum van Natuurmonumenten in Ruinen, op tweede kerstdag, zal het koor te horen zijn. Ook zingen zij bij Karst met Crescendo op 17 december.

Het koor houdt tevens voor de eerste keer een kerst sing-in, in het dorpshuis ‘t Neie Punt, op 21 december vanaf 20.00 uur. Tijdens de repetities van het popkoor zijn geïnteresseerden welkom om samen te zingen. Aanmelden kan per mail popkoorruinen@gmail.com.

Vanaf januari start het popkoor met een projectkoor. Hiermee wil het gaat ontdekken of er meer gegadigden zijn die het zingen in een koor zien zitten. Aan de hand van een thema studeert het projectkoor een repertoire in. Op woensdag 8 maart wordt het project afgesloten met een concert. Meer informatie hierover is te vinden op www.popkoor2000ruinen.nl