'Pepernotenpret' in de Tamboer

Dirk Scheele speelt 'Pepernotenpret (2+)' in de Tamboer.

Het doek van Theater de Tamboer gaat op zondag 27 november op voor een muzikale Sinterklaasvoorstelling van kinderpopster Dirk Scheele met de voorstelling ‘Pepernotenpret (2+). Dirk speelt en zingt samen met echte zangpieten nieuwe en bekende Sinterklaasliedjes.

In deze vrolijke en muzikale voorstelling viert Dirk Scheele het Sinterklaasfeest samen met alle hulppieten en sinterklazen in de zaal. Dus bezoekers: „kom verkleed als hulppiet of hulp-Sint, dan maken we er samen één groot feest van”! Naast het zingen en swingen op ‘Zie ginds komt de stoomboot’, wiegen bij ‘Zie de maan schijnt door de bomen’, wordt er ook in het Spaans geteld bij ‘Pepernotenpret’. Dirk zet zijn schoen en samen met de kinderen zingt hij uit volle borst Sinterklaas Kapoentje. Wie weet komt Sinterklaas ook nog even meezingen. De voorstelling begint om 15.00 uur.

Scheele, schrijver van kindermuziek

Dirk Scheele is al jarenlang een gevestigde speler in de kindermuziek en schrijft en speelt al meer dan 25 jaar zijn eigen kinderliedjes. Hij begon zijn muzikale carrière als muziektherapeut voor kinderen met een beperking. De liedjes sloegen aan, ook buiten zijn werk. Dirk is populair onder de jonge doelgroep van 2-7 jaar. Kinderen kennen Dirk uit het theater, maar ook is hij bekend van Nickelodeon en YouTube met zijn series. Onlangs heeft hij voor zijn inzet voor goede doelen een koninklijke onderscheiding ontvangen en is zijn complete oeuvre bekroond met de allereerste Buma Kindermuziekprijs.

Nieuws

menu