Minitheater De Wijk De Wereld komt naar Wolfsbos met muziek-, theater- en circusacts

Plof neer en kijk naar het optreden!

Plof neer en kijk naar het optreden! Foto DWDW

Het mini-theater van De Wijk De Wereld (DWDW) staat zaterdag 1 april van 13.30 tot 16.30 uur naast d’Olde Bieb. Dit jaar trekt de Hoogeveense wijk Wolfsbos naar De Tamboer, maar voor dat zover is komt DWDW met haar eigen theater naar de wijk. Het mobiele theater, ontworpen door Janco van Barneveld, brengt muziek, theater en circus.

Deze eerste editie in Wolfsbos kunnen toevallige passanten, theaterliefhebbers en nieuwsgierigen zich verwonderen bij Puinbal. Dit is een poëtische, muzikale jongleervoorstelling over een wonderlijke diersoort: de mens. Guido van Hout wil hoger, sneller, meer, niks laten vallen en alle ballen in de lucht houden. „We gaan door, door, desnoods tegen de klippen op. We zijn ongelooflijke overlevers en onverbeterlijke volhouders”, roept hij.

Naast Guido is er deze middag ook muzikaal vermaak. Martijje speelt van 13.30 tot 14.00 uur en zingt voor het eerst het Wijklied van Wolfsbos live voor publiek. De acts zijn gratis te bewonderen. Koffie, thee en limonade staan klaar.