Metalavond in Het Podium

De Birthday Bash van Thomas Bulten terug in Het Podium.

Hoogevener en metalliefhebber Thomas Bulten viert zaterdag 26 november zijn verjaardag in Het Podium met een Metalavond Editie IV. Eerder dit jaar is Thomas weer terugverhuisd naar Nederland, dus een Birthday Bash mag en kan niet ontbreken dit jaar.

De vierde editie van de ‘Birthday Bash’ is een terugkomst feest en tevens de viering van Thomas’ 30e verjaardag. Op het programma staan Black Rabbit, Scars en Disquiet. Een avond voor liefhebbers van stevige muziek. „Het dak gaat eraf”!

De line-up

Black Rabbit levert snelle thrash metal en groovy death metal. Door een breed scala aan verschillende muzikale invloeden van alle bandleden ontstaat een verfrissend en inspirerend geheel. Scars is al bijna 10 jaar samen en hebben door heel Europa gespeeld. Het debuutalbum In Constant Suffering kwam uit in 2013 en sindsdien heeft de band zijn onderkomen gevonden bij Wormhole Death Records. Disquiet staat bekend om strakke ritmische gitaren, betoverende melodieën, agressieve grooves, melodieuze gitaarsolo’s en intense zanglijnen. Aanvang 20.00 uur.

Nieuws

menu