HCM brengt jaarlijks kerstconcert in de Grote Kerk in Hoogeveen

Het HCM geeft een kerstconcert. Foto André Weima

Het Hoogeveens Christelijk Mannenkoor geeft vrijdag 23 december een kerstconcert in de Grote Kerk aan de Kerkstraat.

HCM staat onder leiding van dirigent, componist en pianist Gezinus M. Veldman die ook dit jaar weer verantwoordelijk is voor de compositie van een groot aantal van de koorwerken die door HCM tijdens het Kerstconcert worden gezongen. Aan dit bijzondere kerstconcert wordt medewerking verleend door organist Frank Kaman. Verder werken mee tenor Adri van der Weyde, bas Ronny Koekoek, fluitiste Lise Giethoorn en trommelaar Tim Nijhuis.

Bekende en nieuwe liederen

Er is gekozen voor een afwisselend muzikaal programma waarin, naast bekende en nieuwe liederen, er ruimte is voor samenzang. De entree bedraagt tien euro en jongeren tot 17 jaar mogen voor niets naar binnen. Het concert begint om 20.00 uur en de kerk is open vanaf 19.00 uur.

Voorverkoop

Kaarten zijn te koop bij Christelijke boekwinkel de Fakkel, Hoofdstraat 63; Bloemenshop Erwin, de Weide 6; Primera de Haan, Grote Beer 33; W. Koopman Tabak/Lektuurshop, De Nije Nering 52; Schoen- en Sleutelmakerij Koopman, Hoofdstraat 252; Dierckxsens, mooi voor mannen, Hoofdstraat 198 in Hoogeveen

Ineke Vos Mode, Het Hoekje 5 in Hollandscheveld en De Dekkers Mode aan de Hoofdstraat 60 in Zuidwolde. Vanaf een uur voor het concert in de Grote Kerk aan de Grote Kerkstraat in Hoogeveen zijn de nog overgebleven kaarten aan de kerk te koop.

Nieuws

menu