De Mist presenteert Hubris. in het Podium in Hoogeveen. Wanheda is support act

Hubris. komt naar het Poddium. Foto Hubris.

Radioprogramma De Mist van Radio Hoogeveen presenteert zaterdag 4 maart de komst van de Zwitsere post-rockband hubris. naar Het Podium in Hoogeveen.

De band brengt binnenkort een nieuw album: The One Above. Fans van melodieuze instrumentale rockmuziek weten dit concert zeker te waarderen. De Belgische post-rockband Wanheda warmt het publiek van tevoren op. Kaarten voor hubris. en Wanheda zijn verkrijgbaar via hetpodium.nl .

Krautrock

De Mist is een radioprogramma bij Radio Hoogeveen dat wekelijks op de vrijdagavond tussen 21.00 en 22.00 uur aandacht besteedt aan de post-rock en aanverwante muziek. Stijlen zoals post-metal, progressieve rock, ambient en krautrock. Een muzieksoort die in de mainstream media geen aandacht krijgt. Niels de Roo is samensteller en presentator van het programma. Hij wordt live bijgestaan door technicus Bas Bastiaanse.

Live op de radio

Het radioprogramma heeft regelmatig de primeur gehad van nieuwe singles of albums en zoekt wekelijks naar nieuwe releases om zijn luisteraars mee te verrassen. Velen beschouwen De Mist dan ook als een meerwaarde waar altijd wel iets nieuws valt te ontdekken. Dit keer presenteert De Mist geen bands via de radio of podcast app, maar genieten luisteraars live vanuit Het Podium van de Zwitserse band hubris. en Belgische band Wanheda.

Nieuws

menu