Assepoester De Musical komt in de kerstvakantie naar theater De Tamboer

Assepoester komt naar Hoogeveen.

Assepoester komt naar Hoogeveen. Foto: Foto Theater De Tamboer

Na een reeks sprookjesmusicals komt Van Hoorne Entertainment op woensdag 28 december terug naar Theater de Tamboer in Hoogeveen met de familievoorstelling: Assepoester De Musical.

In Assepoester De Musical komt het wereldberoemde verhaal tot leven waarin een meisje door haar gemene stiefmoeder wordt uitgebuit, maar met behulp van een goede fee de kans krijgt haar eigen dromen na te jagen. Bezoekers van de sprookjesvoorstelling kunnen rekenen op een magische theaterbeleving met een flinke dosis humor.

Een unieke beleving

De jongste bezoekers worden opgeroepen om verkleed naar het theater te komen. Zij kunnen zich vóór de voorstelling melden bij de sprookjesbalie en meedoen met de sprookjesverkleedwedstrijd. Het mooiste kostuum wordt na afloop van de voorstelling beloond met een prijs. Daarnaast kan iedereen, na afloop van de voorstelling, de cast in het echt ontmoeten tijdens een uitgebreide meet & greet in de foyer van het theater.

De voorstelling is te zien op woensdag 28 december om 14.00 uur. Kaarten zijn te verkrijgen via www.detamboer.nl of neem telefonisch contact op via 0528 280 180. Meer informatie over deze voorstelling is te vinden op www.vanhoorne.com/assepoester .