Awash in Klein Paradiso!

Awash. Ferri Alblas

De band Awash speelt zaterdag 24 september vanaf 20.00 uur in Klein Paradiso. Awash maakt melodische gitaarpop met accenten van piano en fretloze bas.

„Boeiend in zowel het klein als het groot, lyrisch, breekbaar en vol overgave”, zegt organisator Delia Bremer. Meer dan 250 optredens, waaronder voorprogramma van James Walsh van Starsailor, diverse radio-optredens (Nachtegiel en Ekdom In De Nacht bij 3FM), festivals nationaal/internationaal en een toer door Engeland heeft de band op zijn naam staan.

Na het debuutalbum ‘Turn The Lights’ (2013) en de EP ‘Carry On’ (2015) is nu het tweede album ‘Waiting Words’ een feit. Opnames zo divers als het leven zelf. Autobiografisch maar soms vanuit een ander perspectief beschreven. Waar het vorige album ‘Turn the lights’ een reis naar geluk was, is dit album een greep uit de dagelijkse realiteit. Begin juli 2020 kwam Awash met een nieuw single ‘ Shadow or sun ’.

In 2021 bracht Awash twee singles uit en werkte aan nieuw materiaal voor hun toekomstige derde plaat. Bremer: „Een voorproefje van die plaat is de nieuwe track ‘ Feel the fire’ die we zeker in Klein Paradiso gaan horen”.

Reserveren kan via info@delibre.nl of 06-38 76 78 25

Nieuws

menu