Veiling in Alteveer

Alteveer - In de protestantse kerk in Alteveer wordt vrijdagavond 15 maart een gezellige avond georganiseerd. De avond wordt ingevuld met veiling van diensten en producten, afgewisseld met zang- en muziekoptredens.

Maar liefst 50 diensten en producten zijn er voor de veiling ter beschikking. De opbrengst is voor de grote verbouwing van de keuken en de hal.

Vanaf 18.00 uur zijn achter de kerk zowel buiten alsook in de hal van De Eendracht broodjes, soep, hamburgers, gehaktballen en drinken te koop. Tevens kan er dan voor een vaste prijs ingeschreven worden voor bepaalde diensten zoals workshops, etentjes of barbecue. Ook kan er alvast op een aantal diensten en producten worden geboden door ‘blind’ in te schrijven. Na afloop wordt dan de hoogste bieder per product of dienst bekend gemaakt. Tijdens de pauze tussen 20.00 en 21.00 uur wordt een deel per opbod geveild door veilingmeester Arjan Wolf.

Voor de pauze zijn er in de kerkzaal tussen 19.00 en 20.00 uur optredens van achtereenvolgens Soli Deo Gloria en de huisband. Na de pauze wordt nog een blok van zang en muziek verzorgd door Cantabile en een tweede optreden van de huisband.

De opbrengst is voor de verbouwing van keuken en hal. Iedereen is hierbij van harte welkom.