Wethouder Jan Steenbergen: 'Wij willen een aantrekkelijke sterke stad in de regio zijn en blijven!'

Hoogeveen - De herinrichting van het centrum van Hoogeveen is in volle gang. Eens in de veertien dagen geeft iemand met hart voor Hoogeveen zijn of haar persoonlijke bespiegelingen op de ontwikkelingen in de binnenstad. Vandaag trapt wethouder Jan Steenbergen af.

'Als wethouder én als inwoner van gemeente Hoogeveen ben ik trots dat Hoogeveen de handschoen oppakt om de binnenstad weer een eigentijdse uitstraling te geven. De consument is veranderd en wat hij verwacht van een binnenstad ook. Als het centrum hier geen aansluiting bij vindt, zullen bezoekers Hoogeveen steeds minder opzoeken. Dat is níét wat we willen. Juist het tegenovergestelde; een aantrekkelijke sterke stad in de regio zijn en blijven. Het plan is: meer kwaliteit, beleving, aantrekkelijkheid en gezelligheid toevoegen aan de Hoofdstraat, pleinen, omliggende parkeerterreinen en stegen in het stadscentrum. Een binnenstad waar het goed toeven, wonen, werken, winkelen en beleven is.  En dat is precies wat we gaan doen. Ik ben er trots op dat ik mijn steentje kan bijdragen aan deze betere binnenstad voor u.'

Vanaf nu is, eens in de twee weken, op deze plek ruimte voor iemand met hart voor Hoogeveen om zijn persoonlijke bespiegelingen op de ontwikkelingen in de binnenstad te geven. Zou u ook uw verhaal willen delen? Stuur een mailtje naar bestemmingbestemming@hoogeveen.nl.