Nieuwe gezichten bij Fysiotherapie de Leeuwerik

Hoogeveen - Het team van Fysiotherapie de Leeuwerik heeft zich versterkt met twee fysiotherapeuten: Roeland Sloots en Jasmijn Tolsma.

Roeland heeft sport als specialisatie. Naast de reguliere fysiotherapie richt hij zich als physical rehabilitation trainer dan ook vooral op de sporter. De physical rehabilitation trainer speelt een belangrijke rol bij preventie, voorlichting en advies voor iedereen die wil gaan sporten of sport als hobby of beroep heeft. Altijd advies en behandeling op maat, gericht op het weer gaan sporten of toe laten nemen van de sportprestatie. ‘Omdat we deze dienstverlening voor iedere sporter laagdrempelig willen houden starten we binnenkort met een inloopspreekuur voor de sporter’, vertelt Roeland.

Geen wachtlijsten

Jasmijn is kinderfysiotherapeut (MSc) en een aanwinst binnen het team kinderfysiotherapeuten. Het team is hiermee weer terug op het oude niveau van drie kinderfysiotherapeuten. Dat betekent geen wachtlijst meer. Kinderen kunnen direct geholpen worden.

Jasmijn is niet alleen een versterking voor het team kinderfysiotherapie, maar ook voor Kinderpraktijk de Leeuwerik . Zij gaat deel uitmaken van het kinderteam. Deze wordt gevormd samen met logopedie, ergotherapie en een kindertherapeut.

Veel expertise

Fysiotherapie de Leeuwerik heeft veel expertise in de revalidatie, vooral bij klanten met ernstige longproblemen (COPD), etalagebenen, oncologie, chronische pijnklachten en in rugrevalidatie.

Met de komst van Roeland en Jasmijn is ook de zorg voor de sporter en het kind nog beter gewaarborgd.

Door de aanwezigheid van een extra verwarmd zwembad, een fitness- en oefenruimte en een beweegtuin zijn de fysiotherapeuten van Fysiotherapie de Leeuwerik in staat de revalidatie van hun cliënten zo optimaal mogelijk uit te voeren. Fysiotherapie op maat.