Dirty Dog geeft twee concerten in Klein Paradiso

Echten - Dirty Dog speelt 23 en 24 maart in Klein Paradiso in de De Olde Karke aan de Zuidwolderweg. Het was al een paar jaar een wens van de organisatoren om Dirty Dog op de groene planken te laten spelen. Covers waren de reden waarom de band niet in Klein Paradiso paste.

Elke keer tijdens een gesprek tussen de zanger Lukas Hempen en Delia Bremer (Klein Paradiso) zei Lukas: ‘Wij hebt geen eigen nummers’. Tot Bremer zie: ‘Dan schrijf je ze maar. ‘ En dat deden ze! Bremer: ‘Supermooie ook nog eens en wie dat wil horen kan alleen nog voor de zondagmiddag reserveren.’

Het eerste concert was binnen no time uitverkocht. De zondagmiddag belooft een speciale sessie te worden en anders dan de zaterdagavond. Met een strakke ritmesectie, piekfijn gitaarspel en geweldige stem kan Dirty Dog worden gezien als een geoliede rockmachine die in Klein Paradiso sfeervolle akoestische sets gaat spelen.

Dirty Dog bestaat uit de band leden Lukas Hempen (zang), Hendrik Slagter (gitaar), Remon van der Garde (gitaar, zang), Leonoor Colenbrander (basgitaar, zang) en Jan Slagter (drum).

Voor zondag 24 maart zijn er nog kaarten verkrijgbaar via tel. 0528-373766 of via mail info@delibre.nl