Tamboer gastheer voor eerste zorgbeurs

Hoogeveen - In De Tamboer in Hoogeveen vindt op donderdag 14 maart de allereerste Zorg en Welzijn Beurs: Hoogeveen Zorgt! plaats. Tijdens deze beurs worden bezoekers op een aantrekkelijke en interactieve manier geïnformeerd over een breed aanbod van diensten en producten van meer dan veertig zorggerelateerde organisaties.

Het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport heeft de ambitie om iedereen zo lang mogelijk gezond te houden en zieken zo snel mogelijk beter te maken. Ook wil het ministerie mensen met een beperking ondersteunen en maatschappelijke participatie bevorderen.

Maar er is meer, veel meer. Ruim veertig zorgprofessionals, bedrijven en organisaties presenteren zich daarom op 14 maart aan het publiek met een breed aanbod aan diensten en producten op het gebied van gezondheid, zorg en welzijn in de breedste zin van het woord. Het is een beurs voor jong en oud. Er wordt aandacht besteed aan meerdere thema’s, waaronder zorg & welzijn, wellness & beauty, eten en drinken, wonen en leven en sport en vrije tijd.

Daarnaast komen onderwerpen als belangenbehartiging en leren en werken in de zorg terug.