Leger des Heils blij verrast met warme truien

Hoogeveen - De Warmetruienweek van Het Goed Hoogeveen is een succes gebleken.

Een groot aantal plaatsgenoten heeft namelijk in de afgelopen week bij Het Goed warme truien ingeleverd. Maandag 25 februari om 13.00 uur worden deze truien overhandigd aan de bezoekers van de dagopvang van het Leger des Heils, dat erg blij is met de truien, aan de Schutstraat. Voorafgaand zorgt het Leger des Heils voor warme erwtensoep.

Met de actie ‘Geef je warmte door’ wil het kringloopwarenhuis echte warmte bieden aan wie dat in koude tijden extra goed kan gebruiken.

De eerste dag van de Warmetruienweek – 15 februari – viel samen met de Warmetruiendag: de dag waarop de verwarming een paar graadjes lager werd gezet om met een extra warme trui aan even bewust te zijn van het energieverbruik en dat de mens het best met wat minder energie kan doen.

Het Goed ondersteunt dit initiatief van Klimaatverbond Nederland van harte. Maar Het Goed wil graag dat iedereen dit kan ondersteunen. Daarom volgde de oproep onder het motto ‘Geef je warmte door’, om warme truien bij Het Goed Hoogeveen in te leveren.

Het Leger des Heils zorgt ervoor dat alle deze week ingeleverde truien worden overhandigd aan mensen die letterlijk en figuurlijk wel wat extra warmte kunnen gebruiken.