Wisseling van spelers bij lokale clubs

Hollandscheveld / Hoogeveen - Met ingang van het seizoen 2019/2020 keert Roy Strijker terug bij vv Hollandscheveld. De talentvolle aanvaller speelde de afgelopen seizoenen bij sc Lutten en dit seizoen bij vv Hoogeveen zaterdag. De uit de jeugd van vv Hollandscheveld afkomstige Strijker keert daarmee terug op het oude nest.

Hij zal komend seizoen aansluiten bij de 1e selectie van vv Hollandscheveld. Het bestuur, de TC en de staf van het 1e zijn verheugd met zijn terugkeer. Allen zijn er van overtuigd dat de jonge spits van waarde zal zijn voor de 1e selectie van vv Hollandscheveld.

Fabian Stevens

HZVV heeft een speler weten te behouden. Fabian Stevens blijft komend seizoen bij de club. De 26-jarige aanvallende middenvelder heeft dit aan de TC laten weten. ‘Als er, zoals nu het geval was, belangstelling is twijfel je soms nog wel even, maar ik heb het hier goed naar mijn zin. HZVV is een warme club en we raken steeds beter op elkaar ingespeeld.’

Fabian is bezig aan zijn eerste seizoen bij de Hoogeveners.

Trainer Gert van Duinen is blij dat daar een tweede seizoen achteraankomt. ‘Met name de combinatie van zijn loopvermogen en scorend vermogen kunnen we ook op een hoger niveau goed gebruiken.’

Daarmee neemt de trainer alvast een voorschot op komend seizoen, waarin HZVV weer op hoofdklasseniveau actief hoopt te zijn.