Hondenspeeltuin Hoogeveen loopt goed

Hoogeveen - De hondenspeeltuin in Hoogeveen is nu zeven maanden open en wordt al druk bezocht. Bezoekers zijn enthousiast, zo blijkt uit reacties op de sociale media. Zij zijn blij dat er nu een plek in Hoogeveen is waar honden veilig kunnen spelen met elkaar.

De baasjes leggen nieuwe contacten en spreken af in de hondenspeeltuin. Het afspreken gebeurt veelal via de ‘Groep van Hondenspeeltuin Hoogeveen’ op Facebook.

Reserveringsgedeelte

Naast een groter algemeen deel heeft de hondenspeeltuin een reserveringsgedeelte waar veel gebruik van wordt gemaakt. Een van de betrokkenen legt uit: ‘Je bent dan alleen met je hond(-en) op een apart, afgesloten stukje terrein dat naast het algemene gedeelte van hondenspeeltuin ligt. Dat deel is vooral bedoeld voor de minder sociale honden, zieke honden of om welke reden dan ook. Je moet dit deel dan vooraf met opgaaf van de tijdsduur reserveren via de website van Stichting Hondenspeeltuin Hoogeveen.’

De hondenspeeltuin is (behoudens enkele grotere reserveringen die tijdig worden aangegeven) 7 dagen per week open en de toegang is gratis. Ook reserveren is gratis.