50 jaar Vanhaaster Reclamebureau

Hoogeveen - Vanhaaster Reclamebureau bestaat 50 jaar. Een mijlpaal waar het bedrijf trots op is.

In 1969 is Vanhaaster gestart door mevrouw Vanhaaster in Hoogeveen. In 1977 werd de zaak overgenomen door Jur en Jannie Stoel. Omdat het bedrijf goed liep, besloten zij uit te breiden en naar de huidige locatie aan de Industrieweg te verhuizen. Zat het bedrijf toen nog in een klein houten gebouw, dat is door de jaren behoorlijk anders geworden. Er is flink verbouwd en uitgebreid. Nu staat er een mooi groot pand, waar ondertussen ook andere bedrijven in gehuisvest zijn.

Groei

Begin jaren ’90 kwamen beide zoons, Jacco en Ron, in het bedrijf werken. De groei zette door en Vanhaaster werd één van de grotere bureaus in het noorden. Daarna was het tijd voor een welverdiend pensioen voor Jur en Jannie. Ze stapten uit het bedrijf en Jacco en Ron namen samen het roer over. Een goed duo, dat elkaar aanvult in creatief en zakelijk inzicht. Een echt familiebedrijf dus en dat is Vanhaaster Reclamebureau nog steeds.

‘Reclame maak je samen!’

Jacco en Ron vertellen: ‘Als fullservice reclamebureau zijn we groot geworden in de retail. Zo maken we nieuwe campagnes voor grote bedrijven, maar ook met liefde de advertentie voor de plaatselijke fietsenmaker. We opereren landelijk en af en toe zelfs daarbuiten. Onze lijfspreuk is dan ook: reclame maak je samen!’