Tribute aan Muse, Foo Fighters, Led Zeppelin, Deep Purple tijdens Legends of Rock

Hoogeveen - Er komt een nieuwe Legends of Rock Tour naar Het Podium.

Op het programma staan: Muse by The Muse Experience en Foo Fighters by Monkey Wrench op zaterdag 9 februari, Led Zeppelin by Letz Zeppelin (UK/BE) en Deep Purple by Purple-D op zaterdag 2 maart en Metallica by Damaged Justice en Guns N' Roses by Slash N' Roses op zaterdag 6 april.

De Legends of Rock tour is in het leven geroepen om de beste internationale tribute- en coverbands de mooiste podia te bieden waarop hun dynamische shows optimaal tot hun recht komen.

Voorverkoopkaarten zijn te reserveren via www.hetpodium.nl of www.legendsofrocktributetour.com.

Zaterdag 9 februari: Muse + Foo Fighters

De Engelse superband Muse staat niet alleen bekend om haar unieke sound, aanstekelijke ‘catchy’ arrangementen en sterke interactie met haar publiek, maar ook om de ‘over-the-top’ stadionconcerten met gigantische futuristische decors, lichtshows en special effects. Met schijnbaar het grootste gemak weet The Muse Experience met wereldhits als Plug In Baby, Psycho, Supermassive Black Hole, Time Is Running Out en vele andere juweeltjes het publiek vanaf de eerste tonen vast te pakken en niet meer los te laten tot de laatste tonen zijn uitgestorven.

Iedereen die ooit een concert van Foo Fighters heeft gezien en/of heeft meegemaakt weet ook dat het één van de meest energieke podiumacts is die je kunt meemaken. Van begin tot de allerlaatste noot gaat het hard - heel hard. Bij Monkey Wrench gaat dat niet anders. Monkey Wrench speelt Foo Fighters repertoire, en staat voor 120 procent energie, fun en bovenal compromisloze rock.

Zaterdag 2 maart: Led Zeppelin + Deep Purple

Het Belgische Letz Zeppelin is zonder twijfel de beste Led Zeppelin tribute van dit moment. De sound is verbluffend authentiek en met name de zang van Michael Devlin (UK) zorgt voor menig kippenvelmoment.

Met een ongelooflijke passie en beleving en muzikaal op het hoogste niveau weten de vijf mannen van Purple-D een ode te brengen aan dé rockhelden uit de jaren '70: Deep Purple. Elk optreden van Purple-D is voor de echte Deep Purple-fans een ultieme ervaring en voor de liefhebbers van de 70’s rock in het algemeen een feest der herkenning. Niet alleen in de sounds wordt het origineel geëvenaard.

Zaterdag 6 april: Metallica + Guns 'n Roses

Damaged Justice is de band die regelmatig één van de beste, zo niet dé Metallica-tribute band van Nederland wordt genoemd. De ervaren muzikanten spelen niet alleen Metallica, ze léven Metallica. Begonnen op hun 11e, spelen ze inmiddels met een aan perfectionisme grenzende precisie en vol passie en overgave, de nummers van hun grote idolen. De explosieve muziek, energieke podiumpresentatie, de indrukwekkende licht- en geluidsshow en het populaire repertoire spreken een breed publiek aan en doen oude tijden herleven.

Slash N’ Roses bestaat uit vijf doorgewinterde muzikanten en is een Nederlands eerbetoon aan de levende gitaar legende Saul Hudson, beter bekend als ‘Slash’. De setlist van Slash N’ Roses bevat de grootste hits van Guns N' Roses als onder meer Paradise City, November Rain, Sweet Child O'Mine, Live & Let Die en is verder gebaseerd op de meest recente tournee van Slash ft. Myles Kennedy & The Conspirators.