Lekker zeiken over de buren in grappige comedy

​Hoogeveen – Zaterdag 9 februari komt de gloednieuwe, pijnlijk grappige comedy Laten we eerlijk zijn met Owen Schumacher (Koefnoen), Beau Schneider (Hendrik Groen) en Hanneke Drenth (De Grote Drie) naar De Tamboer. Over relatiestress en goede buren.

Drie stellen wonen als buren in een gebouw waar van alles aan moet gebeuren. Groot onderhoud dus. Maar als ze besluiten alles eerlijk op tafel te gooien blijkt dat niet alleen het gebouw, maar ook hun eigen relaties een stevige opknapbeurt kunnen gebruiken. Kaarten zijn te koop via www.detamboer.nl, telefonisch op 0528-280180 of aan de kassa van De Tamboer.

Burenstress

Want hoe die jongens van tweehoog je totaal negeren in het trappenhuis is tekenend voor de manier waarop het huis gillend achteruit gaat. Letterlijk. Want ook de stem van zij op één hoog laat de ruiten springen. En dan willen ze ook nog eens een groepsapp. Gewoon bij elkaar gaan zitten om de boel eerlijk uit te praten: ho maar. Laten we eerlijk zijn: er is geen ergere stress dan burenstress. Relaties gaan er bijna aan onderdoor, want “misschien is zeiken over de buren nog wel het enige wat ons bindt”.