Tommie Christiaan in een ander licht tijdens het Nationaal Theaterweekend in De Tamboer

Hoogeveen - Zanger en acteur Tommie Christiaan komt zaterdag 26 januari in het Nationaal Theaterweekend met zijn voorstelling In een ander licht naar Theater De Tamboer.

Tommie Christiaan is ambassadeur van het Nationaal Theaterweekend, waarin theaters in heel Nederland hun deuren openen voor het publiek met voordelige voorstellingen en extra activiteiten. Tommie Christiaan werd bekend met zijn hoofdrol in de musical Zorro, toonde zijn talent in De Beste Zangers en speelde Jezus in The Passion. Nu komt hij met zijn eigen theatershow naar De Tamboer.

 

Duizendpoot

Tommie Christiaan is een duizendpoot, met een achtergrond in alle mogelijke facetten van het artiestenvak. Na zijn hoofdrollen in Zorro en On Your Feet, richt Tommie zich nu vooral op muziek. In 2017 liet hij verraste hij publiek en zijn medekandidaten met zijn optredens in De Beste Zangers. Na een weergaloos duet met Tania Kross zette hij zichzelf definitief op de kaart als zanger. In zijn theatershow speelt zijn eigen muziek de hoofdrol, maar besteedt hij ook aandacht aan nummers die veel voor hem hebben betekend. Voor hem is het een nieuwe, spannende tijd, een nieuw hoofdstuk in zijn leven.

Tommie Christiaan als Zorro (tekst gaat door na de video)

Nationaal Theaterweekend

Vrijdag 25, zaterdag 26 en zondag 27 januari is de vierde editie van het Nationaal Theaterweekend. Een voorstelling kost dan maar € 10,- en er zijn extra activiteiten. Op het programma staan ook Fred van Leer (uitverkocht), de familiemusical Brief voor de Koning, een pubquiz en het Peuterfestijn. Bezoekers van Tommie Christiaan mogen gratis meedoen aan de Pubquiz, na afloop van de voorstelling. Meer informatie en kaarten via www.detamboer.nl.