Wekelijks trainen voor de Cascaderun? Dit is je kans!

Hoogeveen - Zuchtend staar je naar buiten. Wat een druilerig weer. Van de regen in de drup belanden? Dat kan! Hardlopers (in wording) kunnen wekelijks in een clinic trainen naar de Cascaderun toe. Runnersworld houdt namelijk de Runnersworld Cascaderun Clinics.

Deze clinics starten op maandag 21 januari en lopen door tot aan de Cascaderun op 14 april. Deelnemers aan de clinics oefenen wekelijks onder begeleiding van gediplomeerde en ervaren trainers. De clinics worden in twee rondes gegeven. Deze zijn van 18.30 tot 19.45 uur en van 19.45 tot 21.00. De beginnende, wat ‘langzamere’ loper is welkom, maar ook de meer gevorderde lopers worden met open armen ontvangen. Deelnemers kunnen zelf inschatten bij welke groep zij horen. Wie wil, kan altijd switchen. Ook is het mogelijk een voorkeur aan te geven voor het tijdstip.

Training op echte parcours

Deelnemers betalen eenmalig vijftig euro voor de clinics. Daarvoor krijgen zij tien hardlooptrainingen op de atletiekbaan, een training over het 5-mijlparcour van de enige echte Cascaderun, een functioneel hardloopwedstrijd en tien procent korting bij Runnersworld Hoogeveen. Deelnemers krijgen óók nog een startbewijs voor de Primerarun de Haan wedstrijd.

Geen zin meer om met die (regen)drup aan de neus te staan? Kom dan nu in beweging en schrijf je in via: https://inschrijven.nl/form/2019012150621-nl