Nieuwjaarsconcert Scala en High Moor Big Band met Jan Wessels

Hoogeveen - De Scala Big Band onder leiding van Gerard Gerrits en de High Moor Bigband onder leiding van Martin Oosterwijkzorgen zondag 13 januari vanaf 15.00 uur voor een swingende start van 2019 in de foyer van Theater De Tamboer.

Speciale gast is trompettist Jan Wessels. De orkesten brengen een mix van stukken van Count Basie en Bil Holman. Jan Wessels speelt onder andere een ballad van Pat Metheny op bugel. Kaarten à € 5,- zijn op de dag zelf te koop bij de entree.

Jan Wessels

Jan Wessels is trompettist, componist en arrangeur. Hij speelde onder andere bij The Jazz Orchestra of the Concertgebouw, The Dutch Jazz Orchestra, The Millennium Jazz Orchestra en het Metropole Orkest. Als arrangeur heeft hij geschreven voor o.a. het Metropole Orkest, de Big Band van de Hessische Rundfunk en The Dual City Concert Band.

Als trompet- en theoriedocent is hij verbonden aan de Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten en ArtEZ. Hij heeft onder meer gearrangeerd voor Paul de Leeuw, Cor Bakker, Dual City Concert Band, Demis Roussos, Rudy van Dalm, Herman Brood, Pierre Courbois en Lee Towers.