VV Tiendeveen eert 40-jarig lid Marco Kroezen

Tiendeveen - Voetbalvereniging Tiendeveen hield zaterdag de traditionele nieuwjaarsreceptie. In de goed bezocht bijeenkomst, die vooraf werd gegaan door een minitoernooitje in de sportzaal van het MFC, werd er kort teruggeblikt door voorzitter Bé IJmker over het jaar 2018.

VV Tiendeveen kan terugkijken op een geslaagd jubileumjaar, waarin de vereniging 75 jaar bestond. De jubileumcommissie had een uitstekend programma weten te realiseren. Sportief gezien was het echter een mager jaar, waarin maar één kampioensteam te begroeten viel, namelijk het in samenwerking met VV Hoogeveen uitkomende JO15-elftal, dat voorjaarskampioen werd.

Jubilaris

Verder had VV Tiendeveen een jubilaris in hun midden tijdens de receptie, want met Marco Kroezen kon het heugelijke feit gevierd worden dat hij 40 jaar spelend lid is van de vereniging. Op 15-jarige leeftijd maakte Kroezen al zijn debuut in het eerste elftal en hij heeft daar ruim twintig seizoen in gespeeld. Kroezen was actief bij de jubileumcommissie en de voetbalvereniging heeft in Kroezen ook nog een goede sponsor. Kortom: een verenigingsman in hart en nieren. Ter ere van het jubileum mocht voorzitter Bé IJmker namens het bestuur Marco Kroezen een herinneringsposter aanbieden, waarvoor beiden op de foto gingen.

Na het officiële gedeelte werd door de aanwezige leden en de mensen die de vereniging een warm hart toedragen in gezelligheid genoten van een hapje en een drankje om 2019 een goede start te geven.