Duo A37 door bij Holland's Got Talent

Nieuwlande - Duo A37 was zaterdagavond te zien in het RTL4-programma Holland’s Got Talent. Het zangduo, bestaande uit Appie Snippe uit Nieuwlande en Edwin Geres uit Groningen, kreeg drie ja’s van de juryleden Angela Groothuizen, Chantal Janzen en Paul de Leeuw en mocht door naar de volgende ronde. Alleen Dan Karaty zag het zangduo niet zitten.

Appie en Edwin zongen het Nederlandstalige nummer Ons Café, een uptempo oer-Hollands kroegnummer dat de juryleden zelfs verleidde tot een polonaise. Het duo kreeg opbouwende kritiek zoals ‘blijf bij elkaar staan op het podium en draag shirts in dezelfde kleur. Dan Karaty keek met grote ogen naar zijn medejuryleden op het moment dat zij voor stemden, waarop Angela Groothuizen zei: ‘Hollandser dan dit gaat het niet worden.’

Zingen en maken van truckersongs

Appie Snippe heeft ruim 18 jaar gespeeld bij De Tijdbrekers als toetsenist en zanger. Edwin is bekend als producer en zanger van onder meer ‘t Is een mooie meid van het vroegere duo Edwin en Liesje. Het zangduo richt zich op het zingen en maken van truckersongs.

Edwin en Appie hopen met hun deelname door te breken in Nederland. Momenteel werken zij aan een album dat ze medio 2019 willen uitbrengen.