Tribute to the Cats brengt muzikaal eerbetoon

Hoogeveen – In 2002 bracht de Tribute to the Cats band een muzikaal eerbetoon aan The Cats, de grondleggers van de Palingsound. Maar de wijze waarop de band de hits van hun legendarische dorpsgenoten nieuw leven had ingeblazen vroeg om een vervolg.

Ruim 15 jaar en meer dan 600 concerten later, zorgt de band wekelijks nog steeds voor een feest der herkenning met hits als Lea, Why, Marian, Times were when en One way wind. Zo ook op zaterdag 5 januari in De Tamboer. 

Catssound

Met hun meerstemmige zang is de band in staat om de karakteristieke Catssound weer tot leven te brengen. De meeste bandleden hebben in het verleden hun sporen in de Volendamse muziekscene verdiend, in onder meer Next One, Stampvast, Left-site, Dutch, Dos-Chicos en Fiësta. ‘Jonkies’ Cees Veerman en Larry Koning zijn aanstormende talenten die de Cats-tijd zelf niet hebben meegemaakt, maar ze genieten van hoe de Cats-sound nog steeds zoveel losmaakt bij het publiek. Geluidsman en manager Jan Schilder verzorgde destijds bij The Cats het geluid en is ook nu van de partij. Zelfs de oorspronkelijke Cats-leden zijn trots op het succes en de populariteit van de Tribute To The Cats Band, wat al resulteerde in enkele gastoptredens.

'Bezoekers van de originele The Cats kunnen hun hart ophalen, maar ook steeds meer jonge mensen scharen zich rondom de Tribute To The Cats Band. Een avondje Catsmuziek staat immers garant voor veel gezelligheid en plezier!'

Kaarten zijn te koop via www.detamboer.nl, telefonisch via 0528-280180 en aan de kassa.