Barrelhouse, Rapalje en Jan Akkerman & Bert Heerink naar Het Podium

​Hoogeveen – Rapalje, Barrelhouse en My Brainbox met Jan Akkerman komen naar Het Podium in Hoogeveen. Met deze nieuwe boekingen krijgt het gevarieerde programma van Het Podium in 2019 steeds meer vorm. De bezoekersaantallen zijn dit jaar significant gestegen, met onder andere uitverkochte concerten van Def Americans en The Kilkennys vs. Scrum.

Directeur Pieter-Bas Rebers is trots:  'We hebben het afgelopen jaar met z’n allen hard gewerkt om van Het Podium weer een plek te maken waar iedereen zich thuis voelt. We zijn op de goede weg, het is super om te zien dat Hoogeveen de weg naar Het Podium weer beter weet te vinden.'

Voor 2019 staan er prachtige concerten op het programma voor liefhebbers van popmuziek: van rock tot blues, van folk tot hiphop. Zo hebben onder meer Haas & Jon Tarifa, Ralph de Jongh, Def Americans, The Fortunate Sons en de Queen tribute Crazy Little Things hun komst naar Het Podium al bevestigd. Kaarten voor alle evenementen zijn verkrijgbaar via hetpodium.nl, telefonisch op 0528-280180 of aan de kassa van De Tamboer.

Rapalje

Stampende jigs en reels, gevoelige ballades en een vleugje heavy metal. De mannen van Rapalje nemen het publiek op vrijdag 22 maart 2019 mee door Schotse hooglanden, Ierse vlakten, taveernes en herbergen. Dat belooft een heerlijk muziekfeest, waarbij het bier rijkelijk vloeit.

My Brainbox ft. Jan Akkerman & Bert Heerink

Jan Akkerman is zonder twijfel Nederlands meest virtuoze en bekende gitarist. Zelfs internationaal staat hij bekend als één van de beste gitaristen ter wereld. Jan doet zaterdag 23 maart 2019 oude tijden herleven met My Brainbox, met zanger Bert Heerink in de gelederen.

Barrelhouse

Ze speelden al meer dan 2000 concerten: clubs, popzalen, theaters, festivals. Met als uniek feit dat de bezetting nog altijd origineel is en met de prachtige stem van Tineke Schoemaker als middelpunt. Ter gelegenheid van de 45ste verjaardag speelt Barrelhouse op vrijdag 6 december 2019 een aantal van de oudere nummers van de eerste LPs: Only a Fool, Every Night is Saturday Night, Beware, I’m in the Mood, om er maar een paar te noemen.