Jeans zoekt talent

Hoogeveen – De theaterproductie Jeans staat op vrijdag 28 december in Theater De Tamboer en deze show met jonge zang- en danstalenten is op zoek naar nieuw talent. Iedereen die van zingen en/of dansen houdt, wordt opgeroepen om mee te doen en om kans te maken om uitgeroepen te worden tot Jeans Talent 2018 van De Tamboer.

Meedoen kan door een auditiefilmpje en persoonlijke gegevens in te zenden naar info@themagicofjeans.nl. Hierin moeten deelnemers laten zien wat zij in huis hebben op het gebied van zang en/of dans. De cast en producent van Jeans bekijken alle ingezonden video’s en beslissen wie er de meest originele video heeft ingezonden en wie het Jeans Talent van 2018 wordt.

De winnaar mag op vrijdag 28 december het laatste nummer van de show vanuit de coulissen bekijken, meebuigen met de hele cast na afloop van de show en heeft ook nog eens een meet & greet met de cast.

Jeans

Jeans belooft met deze nieuwe productie opnieuw een muzikaal feest voor jong en oud. De liveband en de nieuwe cast nemen het publiek mee op een swingende reis langs diverse muziekstijlen en hits. Of het nu de hits van vandaag de dag zijn, uit de jaren ’90 of zelfs uit de jaren ’50, stilzitten is onmogelijk. Put on your dancingshoes, come on down and boogie with us all night long!

Kaarten zijn te reserveren via www.detamboer.nl, telefonisch via 0528-280180 of aan de kassa van De Tamboer.