Wonen in Bospark Ekelenberg in Zuidwolde?

Zuidwolde - Op een schitterende locatie aan de rand van Zuidwolde wordt de nieuwe woonwijk Ekelenberg gerealiseerd. De wijk wordt omringd door bestaand groen. De nieuwbouwwoningen worden ingepast in de bosrijke omgeving.

Naast diverse vrije kavels worden er 12 twee-onder-een-kap-, 12 hoek- en 14 tussenwoningen gerealiseerd. De prijzen starten vanaf 179.900 euro vrij op naam.

Gasloos

‘Het is mogelijk uw nieuwe huis voor te bereiden op gasloos. Wij informeren u hier graag over’, aldus het team van Nikkels bouwbedrijf bv, het bedrijf dat de woningen gaat bouwen.

Op zaterdag 15 december houdt het bouwbedrijf tussen 10.00 en 12.00 uur een moment waarop iedereen de bouwlocatie kan bekijken. ‘Op de locatie kunt u zien waar de woningen worden gebouwd en hoe ze eruit gaan zien. Bovendien zorgen wij voor verse koffie en thee. Kortom, proef de locatie van Bospark Ekelenberg.’

Start in mei 2019

In mei 2019 start Nikkels bouwbedrijf met de bouw van de eerste fase, 4 twee-onder-een-kap woningen, 4 hoekwoningen en 6 tussenwoningen.

‘Ontdek hoe u kunt wonen op deze schitterende plek. Kom langs op zaterdag 15 december tussen 10.00 en 12.00 uur op de nieuwbouwlocatie aan de Slagendijk in Zuidwolde.’