Muziek van Creedence Clearwater Revival in De Gashouder

Dedemsvaart - De Drents-Groningse band Creedence Clearwater Revival/John Fogerty Experience speelt vrijdag 30 november in de Gashouder. Het voorprogramma wordt verzorgd door de Dedemsvaartse band Swamp Blues Revelation.

C.C.R.-revival behoort al jaren tot de top van het livecircuit van de Nederlandse tributebands en is een graag geziene act op festivals en evenementen. Ook is de formatie met grote regelmaat te zien in feesttenten en de grotere kroegen. Met een strakke performance en een energieke uitstraling zet C.C.R.-revival tijdens haar live-shows een geweldige sfeer neer.

De bandnaam verraadt meteen waar deze band hun inspiratie vandaan heeft gehaald. Dat is namelijk de eind jaren zestig / begin jaren zeventig enorm populaire Amerikaanse formatie Creedence Clearwater Revival. De belangrijkste man van C.C.R. was frontman John Fogerty en ook uit zijn solo materiaal wordt door C.C.R.-revival geput.

C.C.R.-revival tekent voor een zeer geslaagde en unieke avond. Een sfeervolle lichtshow, goede sound, goed opgebouwd repertoire en een strak decor maken het plaatje van deze karakteristieke  band compleet. Een absolute must voor elke C.C.R. fan en voor liefhebbers van jaren70 muziek.

De Swamp Blues Revelation zorgen ervoor dat de stemming er direct goed in zit. Deze jonge blues rock band speelt zowel covers als eigen werk. De vier mannen uit Dedemsvaart zijn uitgegroeid tot een strakke formatie die harde vette rock 'n roll speelt die je niet snel zult vergeten.

Het wordt een fantastische, indrukwekkende avond vol geweldige muziek. De voorstelling is uitverkocht.

Aanvang 21.00 uur, zaal open vanaf 20.00 uur.

Info www.gashouderdedemsvaart.nl.