Overruled presenteert debuutalbum

Hoogeveen Overruled presenteert zaterdag 1 december zijn debuutalbum Hybris met een knallende liveshow in Het Podium.

De band Overruled, afkomstig uit Hoogeveen en omgeving maakt speed/thrash metal sinds hun oprichting in 2012. De mannen maken songs die goed in elkaar zitten en beloven een zeer energieke show. Een band waar je invloeden hoort van de ‘big four’: Metallica, Megadeth, Slayer en Anthrax. Annihilator oprichter Jeff Waters heeft meegewerkt aan de productie van het album Hybris.

Incarceration en Nuclear Devastation

Voorafgaand aan het optreden van Overruled, spelen Incarceration en Nuclear Devastation een set. Wie voor 21.00 uur binnen is in Het Podium, ontvangt een gratis consumptie.

Incarceration is een Braziliaans / Duits death metalduo gevestigd in Hamburg. De band is een geoliede machine met een ‘dik geluid’. Deze band is inmiddels een gevestigde naam gezien de vele gespeelde shows. De invloeden van Incarceration kent een breed scala aan bands zoals Nihilist, Repugnant, Sadistic Intent, Slayer, Sepultura and Repulsion.

Nuclear Devastation opent de avond met explosieve D-beat thrash/crust. Deze Amsterdamse metalpunkers combineren crust en Zweedse death metal. De turbo staat aan bij deze mannen.

Kaarten zijn verkrijgbaar via hetpodium.nl, telefonisch op 0528-280180 of aan de kassa van De Tamboer.