Liveconcert van Kensington eenmalig te zien bij Vue

Hoogeveen - Kensington vertoont donderdag 22 november eenmalig de liveregistratie van hun afgelopen Ziggo Dome-show bij Vue Hoogeveen. Maar liefst 47 bioscopen door heel het land nemen deel aan deze speciale avond. De opnames zijn hier voor het eerst te zien.

Voordat Kensington deze zomer de grootste Nederlandse rockshow ooit speelde in de Johan Cruijff ArenA, stonden de muzikanten in de drie jaren daarvoor maar liefst tien keer in een uitverkochte Ziggo Dome. In 2017 waren dit vijf shows met in totaal ruim 85.000 bezoekers. Deze november speelt de band voor het eerst in vier jaar niet in de Ziggo Dome, omdat het viertal werkt aan nieuw materiaal. Vandaar dat er iets anders wordt georganiseerd.

Gitarist Casper Starreveld over deze speciale eenmalige vertoning: ‘Dit is onze favoriete showreeks in de Ziggo Dome geweest, en we vinden het heel tof dat we die show nu op het grootste scherm kunnen laten zien.’ Zanger Eloi Youssef vult aan: ‘Het is echt iets bijzonders geworden, waar we heel trots op zijn. Kensington in de bioscoop, wederom een mijlpaal!’