Voortman Pesse houdt open dagen

Pesse - Voortman Pesse houdt op 2 en 3 november de jaarlijkse open dagen. Tevens is op 3 november de spectaculaire opening van de Open Bedrijvendag bij Voortman Pesse waarbij een gratis keuken wordt weggeven tijdens een rechtstreekse uitzending van het radiostation Simone FM.

‘Het weggeven van iets is altijd leuk en het levert ook nog eens veel publiciteit op’, aldus Albert Staal, directeur van Voortman badkamer, keuken en tegels. Staal liep al langer met het idee rond om een gratis keuken weg te geven tijdens de Open Bedrijvendag. ‘Toen Voortman 60 jaar bestond hebben we een keuken van 8000 euro weggegeven. Die actie was een gigantisch succes. En daar willen we nu overheen. We gaan een keuken van 10.000 euro weggeven.’

Wat doen?

Wat moet je doen om de keuken te winnen? Luister naar Simone FM. Daar wordt regelmatig aandacht gevraagd voor de actie. Elke dag komen daar ongeveer twee winnaars uit. Alle dagwinnaars worden uitgenodigd om tijdens de Open Bedrijvendag, op zaterdag 3 november, naar de showroom van Voortman te komen. Daar wordt tussen 12.00 en 13.00 uur tijdens een live-uitzending de winnaar van de keuken van 10.000 euro bekendgemaakt. ‘Dat gaat een mooi en gezellig programma worden’, vertelt Staal. ‘Natuurlijk komt de Open Bedrijvendag ook aan bod. Dat gebeurt ook de hele maand oktober bij Simone FM. Dat zorgt dus voor veel extra publiciteit voor de OBD en dat kan alleen maar meer bezoekers trekken. En alle bezoekers gaan ook nog eens naar huis met een cheque van 500 euro die te gebruiken is bij aanschaf van een keuken of badkamer’.

Kachel Totaal

Tijdens de open dagen is Kachel Totaal uit Zwolle ook aanwezig en geeft graag advies. Bij Kachel Totaal Zwolle is een grote collectie te zien van houtkachels, gaskachels en hout-/cv kachels. De meeste kachels staan op voorraad. Maak kans op cadeaubon ter waarde van 250 euro van Kachel Totaal door mee te doen met prijsvraag die gehouden wordt tijdens deze dagen.