Pokerrun schenkt 7000 euro aan Vakantievreugd

Hoogeveen / Beilen - Heel wat motorclubs die in de organisatie zitten van de Pokerrun, hadden zich zaterdag in Hoogeveen verzameld bij het clubgebouw van MC Motorhead om gezamenlijk naar Beilen te rijden.

Rond half 11 vertrok de stoet motoren. Het doel was dit keer niet om geld op te halen maar juist om weg te brengen. De opbrengst van de 7e Pokerrun ging naar Stichting Vakantievreugd in Beilen. Dit is een non-profit organisatie die vakanties organiseert voor gehandicapten.

Stoere bikers

Om 11.00 uur was een aantal cliënten bijeengekomen bij het gebouw van Vakantievreugd, want ze waren natuurlijk erg nieuwsgierig wat de stoere bikers voor hun meebrachten. De cliënten mochten zelf het bedrag onthullen en dit was maar liefst 7000 euro.

Extraatjes

Blije gezichten want van deze donatie worden tijdens de reizen de extraatjes betaald zoals een ijsje, patat of toegangsprijzen. Na wat toespraken van de Pokerruncommissie en een dankwoord van de voorzitter van Vakantievreugd werden de bikers getrakteerd door de cliënten op koffie, frisdrank en koek.