Auto Brink uit Hoogeveen gaat verder als Century Hoogeveen

Hoogeveen - Auto Brink uit Hoogeveen wordt per 1 oktober 2018 overgenomen door Century Autogroep en gaat dan verder als Century Hoogeveen.

Hierover hebben eigenaren Henk Brink van Auto Brink en Erik Meems van Century overeenstemming bereikt. De huidige Volkswagen en Volkswagen Bedrijfswagens Service vestiging van Auto Brink gaat verder als service- en verkooppunt voor de merken Volkswagen, Seat, Škoda en Volkswagen Bedrijfswagens. In de maand augustus dit jaar nam Century reeds het Seat- en Škoda-dealerschap in Drenthe over van de Broekhuis Groep.

Slimmer

Henk Brink, eigenaar van Auto Brink: 'Erik en ik kennen elkaar al geruime tijd. De laatste jaren werken we al intensief samen met betrekking tot de verkoop van auto’s. Gezien de veranderingen in de automarkt en het feit dat Century al verkoop- en servicedealer is in het gebied voor diverse automerken van Pon, hebben Erik en ik geconcludeerd dat het slimmer is om deze overname te doen en verder te gaan onder de naam Century Hoogeveen.' Brink en zijn voltallige team van medewerkers blijven werkzaam voor Century. Het huidige serviceniveau blijft dan ook gewaarborgd met dezelfde vertrouwde gezichten, waarbij Henk Brink de rol van vestigingsmanager zal gaan vervullen.

Stroomversnelling

Erik Meems, Directeur/Eigenaar Century: 'De recente overname van het Seat- en Škoda-dealerschap in Drenthe heeft er voor gezorgd dat de onderhandelingen in een stroomversnelling zijn geraakt. De overname is een hele mooie, logische uitbreiding en versterkt onze positie in de regio, die we nu volledig kunnen afdekken voor alle Volkswagen groep-merken in zowel Groningen als Drenthe. Ik ben Henk heel dankbaar voor zijn positieve insteek en voor het feit dat wij samen met hem en zijn team mogen doorbouwen aan een mooie toekomst.'

De overname door Century betekent een stabiele, langjarige toekomst voor klanten in Hoogeveen en omgeving. Century heeft in Drenthe, na de overname, verkoop- en servicelocaties voor Audi, Volkswagen, Seat, Škoda en Volkswagen Bedrijfswagens in Assen, Emmen en Hoogeveen.

Century

Met de dealerschappen van Volkswagen, Audi, Volkswagen Bedrijfswagens, Seat, Škoda, Cupra en Kalkhoff e-bikes in combinatie met een eigen hypermoderne wasstraat, bedrijfswagenombouw-, verhuur-, lease- en schadetak, is Century sinds 1932 uitgegroeid tot een mobiliteitspartner met meer dan 400 medewerkers verspreid over Groningen en Drenthe. Century biedt de particuliere en zakelijke rijder een totaaloplossing op het gebied van zijn (duurzame) mobiliteitswensen.