Sportspecial: Gerben Koens aan het roer bij HHV

Hollandscheveld - De selectie van HHV startte onlangs weer met de voorbereiding. Een start met veel nieuwe gezichten in de selectie. Gerben Koens staat nieuw aan het roer van het eerste en had drie weken de tijd om zijn team samen te stellen en spelers op de juiste posities in te vullen.

Ondersteuning krijgt hij van John Bijl die voor het tweede seizoen het tweede zal gaan trainen en coachen. Afgelopen seizoen stopten drie ervaren selectiespelers en die plaatsen moeten weer in worden gevuld. Aanvulling komt weer van enkele junioren die de overstap maken. Na een overtuigende handhaving zal dit seizoen een plek bij de top 3 als doelstelling worden gezet.

Vier derby's

De poule waarin twee buurtdorpen (Thrianta en Elko) tegenstander zijn, zorgt weer voor vier derby’s, wat toch altijd weer een speciaal tintje geeft aan een wedstrijd. Het tweede wist degradatie niet te vermijden en hoopt de opgedane ervaring van afgelopen seizoen als pluspunt te hebben om zo snel mogelijk weer promotie te gaan maken.

Maandag 27 augustus toonde HHV een vereniging voor het dorp te zijn door het jaarlijks terugkerende stratenkorfbal te organiseren, als onderdeel van de feestweek. Daarnaast hoopt HHV ook dit jaar weer een Giga Kangoeroedag te organiseren voor de kleuters van de basisscholen en helpende hand te zijn voor wandelgroepen. Op competitief gebied is naast de twee selectieteams ook een derde team en midweek actief. Daarnaast komt in alle leeftijdscategorieën een team uit namens HHV. Voor alle teams is de begeleiding weer ingevuld om zo voor iedereen weer een mooi seizoen van te maken.