Sportspecial: HHC klaar voor besprekingen over verdere invulling Bentinckspark

Hoogeveen - De Hoogeveense Hockeyclub HHC heeft het vorig seizoen afgesloten met een clubtoernooi. Tijdens deze afsluiting kon men terugkijken op een mooi seizoen.

Zo zijn er maar liefst vier teams kampioen geworden. En er kon een HHC-afvaardiging afreizen naar het NK Shootout in Breda.

Gedurende het seizoen werd een scheidsrechterscursus gehouden, waardoor de club inmiddels beschikt over bijna 70 scheidsrechters.

In het voorjaar werd het clubhuis aan de Sportlaan compleet overgeschilderd door eigen vrijwilligers. Er werden dugouts geplaatst bij het tweede veld en er kwam een extra goal voor keeperstrainingen.

Verkoopacties

Zoals ondertussen gewoonte begint te worden waren er succesvolle verkoopacties, waardoor de clubkas kon worden aangevuld. Verder werden er diverse andere activiteiten georganiseerd, zoals het HHC sponsor-knotshockeytoernooi en uitwisselingen met clubs uit de regio.

Het nieuwe seizoen begint in september met de presentatie van de verschillende teams en een clinic die wordt gegeven door dames van het Nederlandse elftal 40+.

HHC heeft bij de KNHB meer teams aangemeld, waaronder nu ook een heren veteranenteam. Dit ontbrak enige tijd in het hockey-aanbod van HHC.

Nieuwsgierig

De club kijkt nieuwsgierig uit naar de verdere ontwikkeling van het Bentinckspark en de directe omgeving daarvan. Het bestuur is er klaar voor om straks deel te nemen aan de besprekingen over de invulling van de plannen.

Benieuwd of hockey iets voor je is? Meedoen met een proeftraining? Kijk op www.hockeyhoogeveen.nl voor meer informatie. Iedereen is van harte welkom.