Nieuw elan Olhaco zet door in kleding en sponsorlijn

Hoogeveen - Volleybalvereniging Olhaco presenteert haar nieuwe hoofdsponsoren middels een nieuwe kledinglijn. De hele club wordt voorzien van nieuwe sporttenues van Erima.

De kleding is mede mogelijk gemaakt door het aantrekken van enkele nieuwe sponsoren en het behoud van reeds bestaande sponsoren. Daarnaast hebben de sportieve resultaten van de vereniging geleid tot een steeds groeiend aantal leden waardoor het noodzakelijk was geworden een nieuwe lijn in te zetten. Naast de kleding heeft de club ook haar kantine opnieuw ingericht en biedt daardoor haar leden en de overige sporters een sfeervolle omgeving om na te praten over de sportieve prestaties.

Olhaco is een van de drie grote volleybalclubs van Drenthe en zowel de heren, dames en jeugdteams spelen op een hoog niveau in de Nederlandse volleybalcompetitie. Olhaco heeft een sterke jeugdopleiding. Al vanaf de mini’s worden de jongens en meisjes goed opgevangen en begeleid. Het beleid is erop gericht om zowel op topniveau als ook in de breedte, volleybal te kunnen spelen in Hoogeveen. Na meer dan 15 jaar (vanaf 2001) heeft De Witte assurantiën aangegeven te willen stoppen als hoofsponsor. Wel blijven zij aan onze club verbonden als bordsponsor.

FOOX

FOOX wordt de nieuwe hoofdsponsor voor de herenlijn. FOOX was al aan de club verbonden en levert onder ander kantinebenodigdheden. Er is een overeenkomst afgesloten voor vier jaar en de nieuwe naam voor de heren is dan ook FOOX Olhaco.

Betech heeft wederom de samenwerking met Olhaco verlengd. Betech is al meer dan tien jaar verbonden aan de vereniging en heeft ook de komende vier jaar weer haar naam verbonden aan de dameslijn. Betech Olhaco staat voor de komende vier jaar weer in de programmaboekjes.

Intersport Jan Bols is verantwoordelijk voor de levering van de nieuwe kleding, maar heeft zich tevens aan de club verbonden als zijnde sponsor van de jeugd. Alle jeugdteams zullen de komende vier jaar de shirts van Intersport dragen. Naast de hoofdsponsoren zijn er ook overige sponsoren die het mogelijk gemaakt hebben om de nieuwe kledinglijn aan te schaffen. Terwolde Autobedrijf heeft haar contract met Olhaco verlengd met vier jaar. Nieuwe shirtsponsoren zijn Knipscheer infra, Ambrosius transport, New Nexus, autobedrijf van der Weide, Tegelhome en HV wonen en De kleine tuinman.

De komende vier jaar zal Olhaco op sportief gebied het hoogst mogelijke willen bereiken. Dit kan mede dankzij alle sponsoren, maar ook dankzij de inzet van de leden en overige samenwerkingen met partners in sport zoals het Roelof van Echten college, de gemeente Hoogeveen en de NEVOBO.