Open Dagen Golfclub Martensplek

Tiendeveen - Golfclub Martensplek te Tiendeveen houdt zaterdag 15 en zondag 16 september Open Dagen. Tevens wordt er een rommelmarkt en kledingbeurs gehouden. Alle opbrengsten komen ten goede aan het Jeugd Sport Fonds.

De bezoekers zijn vanaf 13.30 uur welkom. Men wordt ontvangen door het PR-team en krijgt informatie over golf, de golfbaan, de golfschool en de vereniging Martensplek in het bijzonder. De golfpro en zijn assistent zullen een demonstratie geven op hole 1 en 2. Daarna kan men, onder begeleiding, op de putting- en drivingrange zelf een balletje te slaan.

Op zondag 16 september wordt in het gezellige clubhuis van de golfvereniging, Grand Café Martensplek, afgesloten met live muziek van de band My Generation. De entree is gratis.

Een nieuw lid zal zich op Martensplek snel thuis voelen. Het is een gezellige club waar men op een professionele wijze met de golfsport en in het bijzonder met de leden omgaat. Martensplek is een golfclub waar het creatieve golfplezier de boventoon voert. Daarnaast is Martensplek een laagdrempelige golfclub waar iedereen, van jong tot oud, lid van kan worden.

De golfsport is nog steeds groeiende. In Nederland beoefenen zo’n driehonderdduizend mensen deze sport. Er wordt wel eens gezegd dat het vooral een sport is voor ouderen, maar dat is niet helemaal juist. Ook de jeugd slaat graag een balletje, ook op Martensplek.

Martensplek heeft de landelijke A-status. Alle nationale- en internationale wedstrijden mogen hier gespeeld worden. De golfbaan ligt midden in het prachtige, unieke natuurgebied De Goudplevier.

Voor meer informatie: www.martensplek.nl of 0528-331558.