Circus in het centrum van Hoogeveen

Hoogeveen - De vijfde Pulledag is een bijzondere. Het thema is Circus. Dat betekent veel clowns in het centrum van Hoogeveen, maar niet alleen dat. Iedereen kan zelf ook circusartiest zijn.

Circustheater Easy laat in haar show Geen Zin verschillende technieken zien, waaronder luchtacrobatiek (tissue en luchthoepel), acrobatiek, hoepel en diabolo.  Tijdens de Pulledagen is Fleur Postma gastartiest. Postma won in 2017 bij  Circus Got Talent de derde prijs met haar hoepelact. Daarnaast is er ook een circusinstuif waar iedereen zelf het circusspel kan spelen. 

Ronald is de leukste, gekste en grappigste ballonnenclown van Nederland. Wanneer hij op een feest komt gaat iedereen tevreden en een ervaring rijker naar huis.

Bananas Playground is twee gitaren en twee aangename stemgeluiden. Compact, maar een geweldig muzikaal behang. Bananas Playground zorgt dat de dag een ware beleving wordt. Doordat het gitaarduo akoestisch inzetbaar is, zorgt dit voor meer interactie met het aanwezige publiek.

De muziek wordt verzorgd door een swingende clownband. Die brengt vrolijke en gezellige muziek ten gehore. De muzikanten van de dixilandband spelen al meerdere jaren samen en maken er in Hoogeveen zeker weer een feest van.

Ook Peter Laros treedt deze Pulledag weer op.