Politie kamt water in Industriehaven uit op zoek naar sporen in zaak Marcel Hoogerbrugge

Hoogeveen - De politie gaat donderdagochtend in het water van de Industriehaven in Hoogeveen op zoek naar sporen in de zaak van de vermoorde Marcel Hoogerbrugge.

Het onderzoek richt zich op het water tussen de Dr. Anton Philipsstraat en de De Vos van Steenwijklaan. De politie heeft recent aanwijzingen gekregen dat hier iets te vinden is, dat mogelijk kan bijdragen aan het oplossen van de moord. De Landelijke Eenheid van de politie voert het onderzoek uit met speciale apparatuur. Ook wordt opnieuw gezocht rondom de woning van het slachtoffer.  

Tevens is de politie op zoek naar een gehuurde fiets met het nummer 104. Het team wil graag in contact komen met mensen die hier iets over kunnen vertellen en dan met name in de periode van 1 december 2017 tot en met nu.

Het Openbaar Ministerie Noord Nederland looft een beloning uit van 15000 euro voor de gouden tip in het onderzoek naar de dood van Marcel Hoogerbrugge uit Hoogeveen. De recherche in Hoogeveen is sinds 20 december bezig met het onderzoek naar de gewelddadige dood van de 49-jarige Marcel Hoogerbrugge.

Hij werd in zijn woning aan de Dr. Anton Philipsstraat gevonden en bleek door geweld om het leven te zijn gekomen.