Mamma Mia!-fans kunnen schitteren op witte doek

Amsterdam / Hoogeveen - Deze zomer geeft Vue Cinemas alle Mamma Mia!- fans de kans om onderdeel te worden van de nieuwe bioscoopfilm Mamma Mia! Here We Go Again.

De bioscoopketen verloot een volledig professioneel geproduceerde videoclip die in première gaat tijdens Ladies Night op 18 juli.

Na de première zal de videoclip te zien zijn bij elke Mamma Mia! Here We Go Again-vertoning in alle Vue bioscopen. Fans die graag meedansen en zingen op Mamma Mia nummers kunnen zich hier aanmelden.

Nieuwe musical

Tien jaar na het wereldwijde succes van Mamma Mia! The Movie wordt iedereen uitgenodigd om terug te keren naar het magische Griekse eiland Kalokairi in een geheel nieuwe musical gebaseerd op de liedjes van ABBA. De oude cast keert terug en is uitgebreid met onder anderen Lily James (Cinderella, Baby Driver) en Cher.

Vanaf 19 juli in de bioscoop

Net als in Mamma Mia! The Movie is Oscarwinnares Meryl Streep te zien als Donna, Julie Walters als Rosie en Christine Baranski als Tanya. Amanda Seyfried en Dominic Cooper keren terug als Sophie en Sky, terwijl Pierce Brosnan, Stellan Skarsgård en Colin Firth opnieuw Sam, Bill en Harry spelen; de drie mogelijke vaders van Sophie. In deze film wordt ook teruggekeerd in de tijd en is te zien hoe de relaties uit het heden tot stand kwamen. De muzikale hitkomedie Mamma Mia! Here We Go Again draait vanaf 19 juli in de bioscoop.