Ilse Grevink van Cosmé Liftestyle: ’Modestad Hoogeveen is een geweldig evenement’

Hoogeveen - Het centrum staat 29 april in het teken van Modestad Hoogeveen. Een bruisend evenement van 13.00 tot 17.00 uur waar maar liefst 23 zaken zich presenteren op de catwalk in de Hoofdstraat.

Meedoen aan Modestad Hoogeveen is Cosmé Lifestyle vorig jaar zo goed bevallen dat de winkel ook deze editie weer van de partij is. ‘Het kon vorig jaar niet beter. Wat een geweldige dag. Het publiek, het weer, we hadden ontzettend veel mazzel toen.’ Eigenaresse Ilse Grevink opende twee jaar geleden op 6 maart de deuren van de winkel.

Welke kleding Cosmé Lifestyle gaat showen, weet Ilse nog niet. ‘Ik zoek alles pas uit op het laatste moment. We krijgen wekelijks nieuwe stukken binnen. Wie onze modellen zijn, weten we al. Dezelfde dames als vorig jaar. Die gaven aan dat ze het erg leuk vonden om voor ons te lopen. Van beide kanten is er een goede klik.’

Tassen, kleding en sieraden

Cosmé Lifestyle verkoopt onder andere de merken Studio Anneloes, Yaya, Zusss, Limited, Label Nick, Caddisfly en &Co woman. Ook tassen van de merken Chalrose en Chabo en sieraden van Zag, Karma, Ixxxi, My jewelery en Ikki zijn er te koop.

Cosmé Lifestyle is oorspronkelijk een lifestylewinkel met voornamelijk woonaccessoires. ‘We hebben ook een lifestylewinkel in Haren en in Roden. Gaandeweg is de lifestyle uitgebreid met kleding. Het is een goede match. Het gebeurt dan ook regelmatig dat mensen voor een cadeau naar binnen komen en met een nieuwe outfit naar buiten gaan. We hebben een continu wisselende collectie, elke week weer nieuwe dingen. Ook tassen, sieraden en schoenen voor alle leeftijden. Onze collectie is een mix tussen sportief en gekleed en die altijd comfortabel te dragen is.’