Heel Hoogeveen Bakt nadert ontknoping

Hoogeveen - Nog twee dagen te gaan, dan barst Heel Hoogeveen Bakt weer los. De Tamboerpassage is opnieuw het decor van evenement waarin het allemaal draait om de mooiste en bovenal lekkerste taarten en cupcakes. Maar dé vraag die die middag natuurlijk weer beantwoord zal worden: Wie mag zich de beste amateurbakker van Hoogeveen noemen?

Ben jij ook een baktalent? Grijp deze kans en meld je nog snel aan voor de bakwedstrijd Heel Hoogeveen Bakt. Opgave is nog mogelijk via detamboerpassage@gmail.com. Naast de eervolle titel, ontvangt de hoofdprijswinnaar een cheque van Expert ter waarde van 500 euro. Maar ook de nummers 2 en 3 gaan niet met lege handen naar huis, respectievelijk een minuut gratis winkelen bij de Jumbo en met vijf personen genieten van een luxe high tea bij De Pulle.

De taarten van de deelnemers aan de bakwedstrijd worden door een deskundige jury beoordeeld. Hoe ziet de taart eruit? Hoe is de samenstelling? En nog belangrijker: hoe smaakt ie? De bakkers van Plaizier, Bakker Bos, De Soete Suickerbol en Bakkerij Mulder weten als geen ander waar de perfecte taart aan moet voldoen en zullen hun oordeel vellen.

‘De dag wordt bovendien gezellig aangekleed’, vertelt Saskia. Want er is naast het bewonderen van de smaakvolle creaties van de baktalenten meer te beleven. Zo zijn er allerlei standjes te vinden met leuke producten. Saskia: ‘Meer standhouders zijn nog welkom. Wie geïnteresseerd daarin is, kan nu van een leuke aanbieding gebruikmaken, want de laatste plaatsen gaan weg voor 15 in plaats van 25 euro.’ Ook hiervoor kan men zich melden via detamboerpassage@gmail.com Tevens is er entertainment.

De deelnemers aan de bakwedstrijd kunnen hun taarten tussen 11.00 en 12.00 uur brengen. Om 15.30 uur wordt de uitslag bekendgemaakt. Voor De Pulle krijgen alle taarten een plekje op tafel, zodat iedereen ze kan bewonderen.