VVD: ‘Werken aan duurzaam Hoogeveen’

Hoogeveen - ‘Met ons hart, met ons hoofd, met ons Hoogeveen’ is de titel van het verkiezingsprogramma van de VVD Hoogeveen.

‘De afgelopen vier jaar heeft de VVD op positief kritische wijze gewerkt aan een beter Hoogeveen. Of het nu ging om het AZC, het ziekenhuis, de jeugdzorg, onderwijs of de sport, wij hebben steeds van ons laten horen’, stelt Arjan van der Haar van de partij. ‘Het meest trots zijn we erop dat we het voor ondernemers mogelijk hebben gemaakt om zelf te bepalen wanneer ze hun winkel open doen.’ Volgens Van der Haar heeft de partij nog meer ambitie. ‘Wij willen de komende raadsperiode verder werken aan een duurzaam en sterk Hoogeveen, met ons hart en met ons hoofd.’ De positie van logistiek Hoogeveen wil de VVD versterken door betere verbindingen met Twente, Emmen en Duitsland. 

De afgelopen jaren zijn veel zorgtaken overgedragen aan de gemeente, het is nu, aldus de partij, tijd om daar op door te pakken en aan het werk te gaan met innovatie in die zorg. ‘Wij willen ziekenhuis Bethesda in Hoogeveen behouden en bouwen aan het vertrouwen in Treant.’ 

Ten aanzien van de sport wil de partij aandacht voor de kleine binnensportverenigingen zodat Hoogeveen voor alle sporten de sportgemeente is. Tevens wil de VVD een pilot met gratis parkeren uitvoeren, om het stadscentrum nog aantrekkelijker te maken.

Het VVD-verkiezingsprogramma is te downloaden op www.vvdhoogeveen.nl