TVM verzekeringen start met eigen alarmcentrale

Hoogeveen - TVM verzekeringen is vanaf 1 januari een eigen alarmcentrale gestart om klanten nog slagvaardiger te kunnen bijstaan bij acute hulpverlening bij schades.

TVM Assistance kan worden ingeschakeld voor directe hulp en de medewerkers zetten zich in om de verzekerde weer zo snel mogelijk mobiel te krijgen.

Directeur Arjan Bos: 'In transport is tijd geld. Als gespecialiseerde transportverzekeraar weten we dat als geen ander. Daar is ook de inzet van TVM Assistance 24/7 op gericht. Op onze mensen kan de klant rekenen. Denk hierbij aan berging, repatriëring, diefstal van voertuig, persoonlijke hulp bij ziekte of ongeval in het buitenland, ladingschade met bederfelijke producten of bij brand aan het bedrijfsgebouw.'

Onderscheiden

De opzet van TVM verzekeringen past in de strategische visie van het bedrijf voor de komende jaren, waarin het bieden van toegevoegde waarde voorop staat. De grootste gespecialiseerde transportverzekeraar wil zich juist door kwaliteitsimpulsen onderscheiden in een markt met prijsvechters.

TVM verzekeringen ziet een goede hulpverlening als een van haar kernprocessen en wil dat nog meer versterken door de meldingen via een alarmcentrale in eigen huis te houden.

Eerste verzekeraar

Tot 1 januari werkte TVM samen met een aantal alarmcentrales. Het bedrijf is de eerste verzekeraar in het beroepsgoederenvervoer met een eigen centrale, gekoppeld aan een netwerk met erkende bergers en andere specialisten. De noodknop in de Trucker App staat ook rechtstreeks in verbinding met TVM Assistance.