Politie onderzoekt gewelddadige dood van Marcel Hoogerbrugge

​Hoogeveen - De recherche in Hoogeveen is sinds woensdagavond 20 december bezig met het onderzoek naar de gewelddadige dood van de 49-jarige Marcel Hoogerbrugge.

Hij werd in zijn woning aan de Dr. Anton Philipsstraat gevonden en bleek door geweld om het leven te zijn gekomen.

De recherche zoekt mensen die Marcel kennen en die iets over hem kunnen vertellen. 'Ook zoeken we mensen die Marcel de laatste tijd hebben gezien of gesproken. Die informatie hebben we nodig om een goed beeld van het slachtoffer te kunnen krijgen, zodat we een spoor naar de dader(s) kunnen vinden. Vooral de laatste dagen zijn van belang. Zo weten we dat Marcel zaterdagmiddag 16 december rond vier uur aan de Markt geld heeft gepind bij de pinautomaat. We willen graag weten wie hem daarna nog heeft gezien of gesproken of op een andere manier contact met hem heeft gehad.'

Opsporingstiplijn

Contact met de recherche kan worden opgenomen via de opsporingstiplijn van de politie: 0800-6070. Anoniem via 0800-7000 of gebruik het  online formulier van Meld Misdaad Anoniem

Camerabeelden

Ook komt de politie graag in contact met mensen die mogelijk camerabeelden hebben in de (ruime) omgeving van de Dr. Anton Philipsstraat in Hoogeveen.

De politie kijkt voor camerabeelden naar de camera's die inmiddels zijn geregistreerd via het project 'camera in beeld'. Daarnaast komt de recherche ook graag in contact met mensen die wel over beveiligingscamera's beschikken maar die (nog) niet hebben geregistreerd voor dit project.