Mark Turksma lijsttrekker voor PvdA De Wolden

Koekange - De leden van PvdA De Wolden hebben de kandidatenlijst voor de gemeenteraadsverkiezingen van maart 2018 definitief vastgesteld. Tijdens de algemene ledenvergadering in Koekange is het team van 19 mensen bepaald.

Lijsttrekker Mark Turksma: ‘De lijst is unaniem vastgesteld door de leden. Ik ben blij met het vertrouwen en trots om, samen met zoveel goede kandidaten, de verkiezingen in te gaan. We bruisen van de energie en hebben een helder en uitgesproken verkiezingsprogramma. Er valt wat te kiezen in de Wolden!’

Bij het samenstellen van de kandidatenlijst is er gekozen voor ervaring én vernieuwing. Op die manier kan PvdA De Wolden een team in de raad brengen dat elkaar versterkt.

Met deze kandidaten blijft PvdA De Wolden zich sterk maken voor gelijke kansen voor iedereen. 'En dat is nodig', stelt de partij. 'Want het gaat goed in De Wolden, maar nog niet met alle inwoners. Er zijn nog teveel mensen zonder werk en er groeien teveel kinderen op in armoede. Dat moet anders en dat kan anders'.

Kandidatenlijst PvdA De Wolden:

 1. Mark Turksma (Ruinerwold)
 2. Erwin Venema  (Zuidwolde)
 3. Jaap Slot (Zuidwolde)
 4. Annemarie Smid-Benjamins (Zuidwolde)
 5. Jelle Verburg (Zuidwolde)
 6. Albert Smand (Ansen)
 7. Henk Klunder (Drogteropslagen)
 8. Evert Bennink (Ruinen)
 9. Hans ten Hoopen (Zuidwolde)
 10. Heleen Langen (Zuidwolde)
 11. Henk Otto (De Wijk)
 12. Bennie Schuurman (Ruinen)
 13. Freek Morrenhof (Ruinerwold)
 14. Dirk Stolte (Koekange)
 15. Jos Voppen (Zuidwolde)
 16. Aernoud Hoogendijk (Ruinen)
 17. Tess Doldersum (Zuidwolde)
 18. Rudolf Bosch (Koekange)
 19. Bert Damming (Koekange)