Unigarant is trouwe sponsor OBD Hoogeveen

Hoogeveen - Unigarant verzekeringen in Hoogeveen doet zelf niet mee, maar is wel al jaren sponsor van de Open Bedrijvendag Hoogeveen. Het bedrijf vindt het evenement belangrijk voor ondernemend Drenthe.

Ondernemers krijgen de kans zich te laten zien aan potentiële medewerkers, investeerders en de rest van Drenthe. Uiteindelijk is dat goed voor ondernemend Drenthe’, legt directeur Peter Siewers uit. Siewers vindt de Open Bedrijvendag dan ook een uitstekend initiatief. ‘Als Drentse onderneming proberen we daar waar we kunnen het ondernemersklimaat in Drenthe te stimuleren. Dat doen we bijvoorbeeld door zoveel mogelijk gebruik te maken van regionale leveranciers’.

Kracht

De directeur van Unigarant geeft de kracht aan van het Hoogeveense verzekeringsbedrijf. ‘Unigarant is het verzekeringsbedrijf van de ANWB. We zijn specialist in particuliere schadeverzekeringen voor mobiliteit, reis en vrijetijdsbesteding. Wij werken het hele jaar door aan het zo goed mogelijk verzekeren van onze klanten en hun eigendommen met onderscheidende innovatieve producten. Unigarant is niet zomaar een standaard verzekeraar, maar één die u echt verder helpt als u schade heeft. Met onze praktische oplossingen kunt u altijd zo snel mogelijk weer door’, aldus Siewers.